Kaurasilkki – Oat Silk 12

5,50 10,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Oat Silk 12 on puhdistettua ja standardoitua hienoksi jauhettua kauran jyvän pinta-hahtuvaa. Sen avulla saat pehmeän, silkkisen ja rasvattoman tunteen iholle. Sopii erinomaisesti voiteisiin, tuomaan ylellisyyttä kosmetiikkatuotteisin. Sopii loistavasti ihon puhdistukseen herkällekin iholle. Se sisältää ihon kanssa identtisiä lipidejä ja keramideja sekä antioksidantteja, mukaan lukien avenantramidit ja tokotrienolit.

Kasvojen puhdistus kaurasilkillä (lähde: Oat Silk 12 on puhdistettua ja standardoitua hienoksi jauhettua kauran jyvän pinta-hahtuvaa. Sen avulla saat pehmeän, silkkisen ja rasvattoman tunteen iholle. Sopii erinomaisesti voiteisiin, tuomaan ylellisyyttä kosmetiikkatuotteisin)

Käyttö:

Saippuaan 1 rkl/ 500g öljyjä

Voiteisiin 1-3%, värikosmetiikkaan 5-15%

Lisätään yleensä kuiviin jauheisiin tai vesifaasiin.  Suositeltu maksimilämpö 75°C: muuten proteiinit koaguloituvat

Alkuperämaa: Ruotsi

Puhdistusaine kaurasilkistä

Valmista kaurasilkistä hellävaraista kasvojen puhdistusainetta sekoittamalla 1 osa kaoliinisavea (tai muuta ihollesi sopivaa savea) 1 osaan kaurasilkkiä. Ota teelusikallinen jauhetta kämmenellesi. Lisää kämmenelle tilkka vettä ja sekoita tasaiseksi tahnaksi,. Tahna muistuttaa puhdistusmaitoa. Levitä tahna kasvoille ja hiero pyörivin liikkein. Pyyhi tahna kasvoilta pesulapulla tai huuhtele kasvot vedellä. Et ehkä tarvitse lainkaan kosteusvoidetta tai kasvoöljyä.

Kaksiosainen ihonpuhdistus kaurasilkillä, kuivalle iholle

Tee kaksiosainen ihonpuhdistus kaurapuhdistusaineella ja öljyllä. Valitse mieleisesi öljy, esimerkiksi arganöljy. Levitä 1 tl öljyä kasvoille ja hiero hellävaraisesti noin minuutin ajan. Valmista kaurasilkkipuhdistusaine edellisen ohjeen mukaan. Levitä puhdistusaine öljytylle iholle ja hiero kevyesti, kunnes öljy emulgoituu kaurapuhdistusaineeseen. pese kasvot pesulapulla tai vedellä. Kaurapuhdistusaine jättää ihosi kosteutetuksi, kirkkaaksi ja hehkeäksi. Huokoset sulkeutuvat ja iho näyttää hoidetulta.

Lisätiedot

Koko

100g, 50g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaurasilkki – Oat Silk 12”